Om os

All you can eat

Frokost: 12.00 - 16.00  Kr.168,-

All you can eat

Mandag - Torsdag : 16.00 -21.00  Kr.218,-

All you can eat

Fredag - Søndag: 16.00 - 22.00  Kr.238,-

 

Oishii er japansk og betyder delicious på engelsk. Hvis man skal oversætte det til dansk betyder det noget der er lækkert. Hos Oishii Sushi har vi noget lækkert for enhver smag. 
Vi er en moderne japansk sushirestaurant midt i Aarhus centrum, hvor du kan opleve noget af Aarhus’ bedste sushi. 

Vi vil tage dig igennem et univers af lækkert sushi, hvor du selv kan få lov til at bestemme hvad du vil have igennem vores ’all you can eat’ koncept. Ved hvert bord er der tilknyttet en tablet, hvor du møder et bredt udvalg fra vores køkken. Det er et ’all you can eat’ koncept med mad til bordet. Fra suppe til forskellige sticks. Fra tangsalat til frugt samt et bredt udvalg af desserter. Hovedkernen i vores restaurant er vores sushi. Vores sushikokke står klar til at tage imod din bestilling og give dig en oplevelse du sjældent vil glemme. 

Hos Oishii Sushi er kvalitetsgrænsen noget der kan brydes! Vi har nøje udvalgt vores fisk på markedet, så vi er sikre på at vores gæster kun får det bedste af det bedste. Vores grønt er af den højeste kvalitet, så det er i spænd med den fisk der bliver serveret. Hos Oishii er vi bevidste om at fisken, det grønne og risen er i forbindelse med hinanden. Derfor gør vi os kun brug Nishiki-ris, der er noget af det bedste ris på markedet. Vi glæder os til at tage imod dig i vores restaurant. Vores Sushi skal helt sikkert sørge for at I kommer igen!